Site Overlay

Kovane ograde i kapije

Sa iskustvom dugim dvadeset godina naša kovačko bravarska radionica danas proizvodi kovane ograde, kapije, gelendere i druge proizvode od gvožđa i kutijastih profila (cevi).
Ujedno, vršimo i ograđivanje poslovnih objekata,voćnjaka i ostalih prostora. Kovane ograde radimo u više dezena u zavisnosti od dogovora sa klijentom. Naše radove možete pogledati u galeriji te se odlučiti za onaj koji Vama najviše odogovara. Naša najbolja referenca su zadovoljni klijenti kao i poštovanje zadatih rokova.

Uz izradu i obradu gvožđa radimo i zaštitu gotovih proizvoda premazima prilagođenim materijalu od kog je izrađen proizvod. Ograde kao i sve druge proizvode možete poručiti putem kontakt telefona, kao i da svoje mišljenje o našem radu izložite na našoj FB stranici.

Neke od konkretnih proizvoda sa cenama možete pogledati na našim stranicama kovane ograde ili ukoliko vas interesuju kapije, na strani kovane kapije. To su samo neki od modela koje nudimo, a ispod možete pogledati galeriju naših odrađenih radova.

Česta pitanja

Koliko vreme je potrebno da se napravi kovana kapija ili ograda?

Rok za isporuku ili ugradnju je 30-60 dana.

Od čega zavisi cena kovanih ograda i kapija?

Cena zavisi od debljine materijala, elemenata koji se koriste, njihovih oblika kao i količine.

Da li je moguće da se kovana kapija otvara automatski preko daljinskog?

Moze da se otvara automatski, po želji kupca

Da li vi i to ugrađujete ili preporučujete nekog ko to radi?

Mi ne radimo taj deo ali možemo peropručiti stručnjake za instalaciju odgovarajućih mehanizama.

Ukoliko planiramo kovanu ogradu na betonskoj ili kamenoj osnovi (donjem delu ograde), da li trebamo da vodimo računa o nečemu, da napravimo neku pripremu za ugradnju kovanog dela iznad?

Nije potrebna nikakva posebna priprema.
Kod krilnih kapija ugradjujemo štelujuće šarke a klizne kapije montiramo na postojeću šinu ili mi ugradjujemo nasu šinu na postojeći beton.

Koliko traje zaštitni premaz i nakon kog perioda treba obnoviti?

Na sve sto je izloženo spoljnem uticaju vrši se zaštita toplim cinkovanjem.
Gotov proizvod se odnosi u metal cinkaru gde se postupkom potapanja proizvoda u kade sa cinkom na 450 stepeni dobija zaštita koja traje preko 30 godina.
Nakon toplog cinkovanja vrši se dekorativno bojenje kvalitetnim poliuretanskim bojama. Najčešće se koriste crne mat boje i antike.

Ukoliko pronađemo specifičan dizajn ograde ii kapije na internetu, da li možete da radite po uzoru na to?

Ukoliko kupac ima posebne zahteve možemo da izađemo u susret da neki od naših modela korigujemo, dodamo nove ili drugačije elemente, zamenimo vrhove drugačijim…
Takodje mozemo da radimo i modele po želji kupca iako nisu iz našeg kataloga.

Klizne kapije od kovanog gvoždja. Da li radite i to?

Radimo i kovano gvoždje za klizne kapije, s’tim da mehanizam radimo u partnerstvu sa pouzdanom firmom sa kojom sarađujemo već dugo.

Da li radite i uklapate kovane kapije u drvenu ogradu i obratno – kovane ograde uz drvenu kapiju?

Moguće je uklopiti kovano gvoždje kao kapiju ili ogradu uz drvo, bilo naknadno bilo u startu. Ukoliko već posedujete drvenu ogradu ili kapiju, a želite da uklopimo kovane elemente, najbolje je da nam pošaljete fotografiju postoćeće te da ns nazovete da popričamo o detaljima. Svaka situacija zahteva pojedinačnu analizu i nudi posebna rešenja kao najbolja.

Call Now Button